Samenpennen




 
Samenpennen online van vrijdag 21 juni 2024
Wat leuk dat je mee wilt doen aan samenpennen online. Een laagdrempelige manier om samen met anderen met schrijven bezig te zijn. De eerstvolgende open bijeenkomst is vrijdag 21 juni 2014 van 10:00 tot 11:30 uur. Laat me je meenemen in de wereld van het creatieve schrijven met deze keer een zomers tintje. We gaan lekker veel freewriten (een hele vrije vorm van schrijven), een scène schrijven en als je wilt in de bijeenkomst geschreven werk met elkaar delen. Meld je hieronder aan en doe mee!
   
Wat anderen zeggen over de workshops van schrijfinspirator Janine van de Raadt:
  • Janine brengt structuur aan in de workshop en neemt je stap voor stap mee in een oefening, waardoor het allemaal heel natuurlijk verloopt. Ze laat veel ruimte voor eigen wensen en ideeën. Al met al zorgt ze voor een positieve en veilige sfeer.
  • Janine geeft de workshops altijd met passie en afwisselende oefeningen
  • Het lukte mij om me al snel op mijn gemak te voelen, helemaal aanwezig te zijn in het moment. Ik voelde me creatief uitgedaagd en het was fijn om op deze manier tot schrijven te komen. Dat lukt anders door alle drukte heel lastig in het dagelijks leven. Ook is de feedback fijn. Het voelt veilig om je schrijfsels te delen.
  • Vertrouwen in mijn vermogen om verhalen te schrijven, en een leuk clubje mensen.
  • Ontmoetingen met gelijkgestemden. Ik ben weer gaan schrijven; dat heeft een poosje stil gelegen. Ik merk dat het stimuleert als je samen met andere mensen aan het schrijven bent. Het is altijd gezellig.
  • De avonden brachten me veel plezier en ontspanning.  Ook inspiratie om zelf meer te schrijven.
  • Het heeft de drempel om weer te beginnen met schrijven verlaagd en die creatieve bal weer aan het rollen gekregen
  • Zet je twijfels aan de kant en kom schrijven!
  • DOEN! Gewoon doen! Het is een mooie manier met schrijven bezig te zijn, je eigen schrijfstijl verder te ontwikkelen en te genieten van het werk van anderen
  • Ik vond en vind online schrijven een fijne manier om werkelijk te gaan schrijven. Een stokje achter de deur... Bovendien vind ik dat Janine middels haar opdrachten verborgen doosjes in mijn brein opent: waardoor ik zelf verrast kan worden wat er via mijn pen/ over bij mij mijn vingers in samenwerking met het toetsenbord, uitkomt. Verrassend! En zo gemakkelijk, aan je eigen schrijftafel en gezellig bekende mensen terug te zien waarvan je geen idee hebt waar ze wonen... en die elkaar toch stimuleren en hun schrijfsels delen

Aanmelden
Vul hieronder je naam en e-mailadres is en meld je aan voor vrijdag 21 juni 2024. De kosten zijn €12,- incl. btw. Je ontvangt een mail met meer informatie. Ontvang je die niet meteen? Kijk dan in je spambox. Doe dit vooral als je een hotmail of outlook mailadres hebt, deze hebben een zeer streng filter. 
* geeft verplicht aan
Voor het geval je mijn e-mails niet ontvangt, vind ik het fijn dat ik je even kan appen of bellen. Dit is geen verplicht veld.
Email Marketing Powered by Mailchimp